DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN ÖĞRENCİMİZ SELİMCAN ZİYARETİMİZE GELDİ

02.08.2022 644

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANINDAN MEZUN ÖĞRENCİMİZ SELİMCAN ZİYARETİMİZE GELDİ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı dalından mezun olmaya hak kazanan sevgili öğrencimiz Selimcan FAHLUL (SALIMZHAN FAKHLULOV) hem diplomasını almaya hem de öğretmenlerine, okul yöneticilerine teşekkürlerini ve minnetarlığını iletmek üzere okulumuza ziyaret gelmiştir.

Pandemi döneminde babasının vefatı ile üzüntü duyan öğrencimiz karşılaitığı zorlukların üstesinden gelerek bu yıl ÖYS de başarı gösterek Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini Kazanmıştır.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi - Posts | Facebook

Okul Müdürümüz Türker KANAR tarafından Diploması takdim edilmiş, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmasından ötürü teşekkürlerini iletmiş, bu başarısından okulumuz adına gurur duyduğumuzu belirtmiş, yüksek öğrenim ve tıbbiye eğitiminde sonsuz başarılar dilemiştir.

Teşekkürler Selimcan, Hekimlik yolunda sonsuz başarılar.

02-08-202202-08-202202-08-2022