Hacı Sevim Yıldız-1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: KALİTE ANLAYIŞINI BENİMSEYEN, MESLEK ETİĞİNE SAHİP, İDEALİST,ETKİN VE ÜRETKEN BİREYLERİN YETİŞTİRİLDİĞİ, OKUL TOPLUMUNUN MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYDUĞU, MESLEKİ EĞİTİME YÖN VEREN ÖRNEK BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL VE KÜLTÜREL İHTİYAÇLARINI KARŞILAYARAK İLGİLİ SEKTÖRLERCE TERCİH EDİLEN, YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARINI HEDEFLEYEN, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAHİP, İNSANA DEĞER VEREN, GELİŞMEYİ İLKE EDİNMİŞ, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMİŞ KARARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Başarılar:

Saatler: 08:20~17:00
Isınma: Doğalgazlı kalorifer sistemi.
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz Taşımalı Sistemle Okula Taşınmaktadırlar
Sportif Etkinlikler: FLORBOL TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ BURSA İLİ GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA 70 KİLO SERBEST STİL BURSA ŞAMPİYONLUĞU BURSA İLİ HALTER ŞAMPİYONASINDA 60 KİLO TOPLAMDA BURSA ŞAMPİYONLUĞU
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 PROJELERİMİZ KABUL EDİLDİ. ERASMUS+AB PROJEMİZ KABUL EDİLMİŞ OLUP BU YIL AVUSTURYAYA GİDİLECEK. TEKNOFESTE KATILIM SAĞLADIK.
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finalinde 2. lik ödülü
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB ERASMUS K102 Projesine katılım ile Avusturya'nın başkenti Viyana'da 15+15 öğrencimiz staj yapmıştır
Kontenjan Bilgileri: AMP 9. Sınıf Kontenjanı 240

Telefon - (0 224) 714 20 60

Belgegeçer - (224) 714 2005

WEB - https://hsy-1.meb.k12.tr

Adres - Karalar Mahallesi Çavuşköy Yolu Caddesi No12/12 İNEGÖL BURSA PK16400

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - İnegöl Merkeze 10 km, Bursa il merkezine 45 km.

Adres - Karalar Mahallesi Çavuşköy Yolu Caddesi No12/12 İNEGÖL BURSA PK16400

Ulaşım 620 ve 622 Hat Numaralı İNULAŞ A.Ş. yükleniciliğinde Belediye Otobüsleri Haftanın 7 Günü , Mesleki Eğitim Kampüsüne 15 dakikada bir sefer düzenlemektedir. Kalkış ve Varış Durağı Kampüs önüdür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine yaklaşık 10 Km.