2022-2023 EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV PROGRAMI HAZIRLANDI

2022-2023 EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV PROGRAMI HAZIRLANDI

11.09.2022 888

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM BAŞI (EYLÜL DÖNEMİ) SORUMLULUK SINAV PROGRAMI HAZIRLANDI

AÇIKLAMALAR :

1- Sorumluluk sınavlarında öğrenciler, daha önceden ilan edilen sınıflarda/salonlarda ve sıralarda sınavdan önce hazır bulunacaklardır.

2- Sınava mazereti nedeniyle katılamayan ve bu durumu belgelendiren öğrenciler ders öğretmenleri tarafından İdarece belirlenen bir tarihte sınava alınacaklardır.

3- Sınav başlamadan önce öğrenciler, telefon, akıllı saat gibi vs. cihazlarını öğretmen masasında veya çantasında kapalı konumda bırakacaklardır.

4- Sınav esnasında üzerinde telefon veya bu tür cihazlar bulunan öğrencilere yönetmeliğin ilgili maddelerine göre "kopya çekme" ile ilgili disiplin işlemi uygulanacaktır.

5- Öğrenciler sınava Covid-19 Önlemleri gereği; kendi kalem,silgi,kalemtraş gibi araç-gereç ve malzemeleriyle gireceklerdir. 

6- Sınav esnasında Covid-19 Önlemleri gereği; öğrencileri kendi aralarında kalem,silgi vs, malzeme alış-verişi yapmayacaklardır.

7- Sınav başladığında sıra üzerinde sınav kağıdı, kalem ve silgi dışında herhangi bir eşya bulundurulmayacaktır.

8- Sınavı olmayan sınıf düzeyinde dersler programa göre devam edecektir.

9- Sınav yapılmasına engel bir durumun ortaya çıkması, herhangi bir nedenle idari tatil ilan edilmesi gibi, durumlarda sınav takvimi güncellenerek en kısa zamanda yeniden ilan edilecektir.

 

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARINA GİRECEK ÖĞRENCİLER (MESEM DAHİL) LİSTESİNE (PDF FORMATINDA) ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.!

 

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM BAŞI (EYLÜL DÖNEMİ) SORUMLULUK SINAV PROGRAMI